ANTALYA / ELMALI - Elmalı Halk Eğitimi Merkezi

Mrt

3 Farklı ülkeden 17 öğretmen 118 öğrenci ile yürüttüğümüz e-twinning projesinin sonuna geldik.

Mrt

Açık Öğretim Ortaokulu 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı ikinci dönem e-Sınav randevu alma işlemleri 8 Şubat 2024 - 19 Şubat 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Açık Öğretim Ortaokulunda kayıtlı Aktif durumda olup(Tutuklu/hükümlü öğrenciler, engelli öğrenciler ve yurt dışı programındaki öğrenciler hariç) 8 Şubat 2024 - 19 Şubat 2024 tarihleri arasında  e-Sınav randevusu almayan öğrenciler için 8 Mart 2024- 13 Mart 2024 tarihleri arasında randevu sistemi açılacaktır. e-Sınav randevunuzu öğrenci sayfanızdan, halk eğitimi merkezleri veya 444 06 32 MEBİM çağrı merkezi aracılığıyla alabilirsiniz.

Randevu almak için tıklayınız.

e -Sınav Tarihleri ve e-Sınav İşlemleri

Ock

Güçlü bir işbirliği ve dayanışma örneği olarak, 4 Azeri ve 10 Türk okul olarak yürüttüğümüz projemizin logo seçimini gerçekleştirdik. Projeye dahil olan okulların öğrenci ve öğretmenleri, ortak bir logo seçimi yaparak projelerine resmi bir kimlik kazandırdılar. Logo, birlikte çalışmanın, değişmeyen bir iklim yaratma çabalarının simgesi oldu.